Anđeli

AnđeliAnđeli

Naši nebeski prijatelji su sa nama, najavljujući buduće događaje u našim životima! Dopustite da vam otvore oči, slušajte što vam imaju za reći! Pitajte anđele za savete i odgovore!
Vaša ljubav je na iskušenju? Vera u bolje sutra vas je napustila? Kojim to putem vas život ide? Čeka li vas sreća? Pitajte anđele! Lična poruka anđela pomoći će vam u svakoj situaciji i umiriti vašu dušu!
Anđeoski tarot odgovoriće vam na sva pitanja koja Vas zanimaju! Dati Vam uputstva, poruke i odgovore koji su vam potrebni kako bi rešili situacije koje unose nemir u Vašoj duši i životu!

Pošaljite sms sadržaj: TAROT789+ANDELI+ vaš pitanje (pitanje, opis vaše situacije, ime i datum roðenja) na 3040 (RSD 60,00 / sms) ili pozovite 0906 240 241 (84 din / min)NEMAČKA

ŠVAJCARSKA

AUSTRIJA

BiH BH Telecom

ŠVEDSKA

Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Je li mi osoba verna ili me vara? Hocu li se pomiriti s partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto ocekivati u financijama u budnucnosti?

Call Now Button