Skidanje crne magije

Crna Magija
Pošalji sms!

Nazovi nas!

srbija nazovi

Pošaljite sms sadržaja: TAROT789 + CRNA MAGIJA + vaše pitanje (ime, datum, vreme i mesto rođenja) na broj 3040 (60 rsd/sms)


Radimo kroz odbrambeni pristup božanskim duhom iz sveta duhova. Kako bi pomogli i spasili svoje klijente, kao zastitnicii, dodeljujemo ih ekskluzivnim duhovima. Imamo potrebne stručnjake za uklanjanje svih slojeva crne magije. Ovo će vam pomoći da svoj život vratite na sigurnu stazu. Ne verujemo u povratak crne magije, koja vam je poslana. Usluga odbrambenog lečenja omogućava nam da čuvamo svoje cenjene klijente bez da ikoga ugrožavamo.


Kabala
Kabala stručnjaci stvaranju iluzije kako bi vas zaslepili stvarnosti kojom kontrolišu i manipulišu masama. Njihova namera je napredovanje nečovječnosti kako bi se hranili bolom i patnjom “energije” koja se proizvodi.
Nesrećne nuspojave crne magije, negativnosti i programiranja uzrokuju nepovezanim ljudima da nanose više zla i crne magije na druge. Ovo nastavlja ciklus na globalnom nivou. Kabala zadržava sve “svoje” vrste na najvišim nivoima kontrole, međutim pukotine su se otvorile i njihova snaga se smanjuje.
Uklanjanje Kabalove kontrole uma
Korak 1: Ponovite: Ja (vaše ime) tražim božansku zaštitu i božanske blagoslove od čuvara i prosvetljenih bića da pomognu u oslobađanju moje duše od energije: Cabal, Illuminati, Dracos, Satanists i Annunaki, uključujući i sve programirane zamke koje zaustavljaju moj napredak.
Korak 2: Zapišite na komad papira reči: Cabal, Iluminati Dracos, Sotonisti i Annunaki i spalite papir preko sveće. Postavite pepeo u posudu hladne vode i stavite u zamrzivač. Kada se voda i pepeo zamrzne, prospite u WC i ispirite .
Korak 3. Ponovite: sada odlučio/la sam otkazati, ukloniti i izbrisati svu crnu magiju, psovke čarolije, kondicioniranje, programe, implantate i Qliphothove izvore energije na mojoj duši i odlučio/la sam vratiti mir, slobodu i čovečanstvo u moju dušu. Odlučio/la sam aktivirati Sephoričke izvore energije i povezati svoju dušu s mojim srcem i vratiti moju pinealnu žilu do njegovog potpunog funkcionisanja.
Korak 4. Dodirnite sredinu prsa (srčana čakra) Dodirnite područje obrva (treće oko) Dodirnite vrh glave (krunska čakra)
Korak 5. Ponovite: odlučio/la sam živeti bez ikakve veze s Cabalom i Matrixom. Odlučio/la sam otvoriti dušu i dušu od istine, čovečanstva, veze, osnaživanja, ljubavi, mira i slobode od ovog trenutka nadalje.

NEMAČKA

ŠVAJCARSKA

AUSTRIJA

BiH BH Telecom

ŠVEDSKA
Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Je li mi osoba verna ili me vara? Hocu li se pomiriti s partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto ocekivati u financijama u budnucnosti?

Call Now Button