Kristali

KristaliKorišćenje kristala i kamenja za pogled u budućnost i odgovore na pitanja ima dugu istoriju u mnogim kulturama. Kristali deluju na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou te nam uz odgovore koje tražimo pružaju i smirenje. Oni mogu pomoć kod mnogih problema koje imamo u sebi i životu uopšte.
Gledanje u kristalnu kuglu – kristalomancija nudi nam predviđanje budućnosti kroz vizije koje prikazuje. otvaranje i aktiviranje kristalne mreže upozorava nas na loše uticaje oko nas te stvara zaštitu na poljima našeg života, odgovara na pitanja koja imamo ukazujući na odnos kristala i njihovog značenja i uticaj na polje na koje su pali.
Određivanje odgovarajućeg kristala ili kamena može uveliko pomoći u rešavanju problema koji nas muče u životu, kao i kristaloterapija koja u nekim oblicima leči naše unutrašnje borbe.

Pošaljite sms sadržaja: TAROT789 + KRISTAL + vaše pitanje(ime i datum rođenja, pitanje i opis situacije koja vas muči) na broj 3040 ili pozovite 0906 240 241Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Je li mi osoba verna ili me vara? Hocu li se pomiriti s partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto ocekivati u financijama u budnucnosti?

Call Now Button