Tarot centar

Za kontakt s našim Tarot centrom dostupni su Vam brojevi:

1) SMS usluga – slanjem poruke s odabranom ključnom reči (npr. TAROT789) na broj 3040
Cena sms poruke: 60 rsd

2) Astro-Tarot Linija – pozivom na broj 0906 240 241
Cena poziva: 84 rsd/min

Usluga je dostupna samo za punoletne osobe (18+)
Za odjavu pošaljite sms sadržaja – STOP KLJUČNA REČ – na 3040 ili
mailom na [email protected] U mailu obavezno broj mobilnog
Davatelj usluge: It1 d.o.o., 072700700
Pravila o privatnosti

Tarot centar
Naša web adresa je: https://www.tarototvaranje.com.
Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo?
Komentari
Kada posetioci ostave komentare na ovom portalu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i “user agent” njegovog browser-a kako bi lakše otkrili nepoželjne komentatore.

Takođe anonimizovan string od vaše email adrese se pošalje Gravatar servisu kako bi videli da li isti koristite i da prikažemo vaš gravatar u komentarima. Politiku privatnosti Gravatar servisa možete naći ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaš avatar je vidljiv javnosti kao deo vašeg komentara.
Sadržaj
Ukoliko ostavljate fotografije na ovaj portal, trebalo bi da izbegavate postavljanje fotografija sa podacima lokacije (EXIF GPS). Posetioci ovog portala mogu preuzeti tu fotografiju i izvući podatke o lokaciji na kojoj je vaša fotografija kreirana.

Kontakt formular
Kada nam pišete putem kontakt forme, zahtevamo da ostavite vašu email adresu kako bi mogli da vam odgovorimo. Takođe ime je jedno od zahtevanih polja a sve u svrhu lakše komunikacije.

Kolačići
Ukoliko ostavite komentar na našem portalu, možete se izuzeti od snimanja svog imena, email adrese i web adrese u kolačićima. Oni su zbog vaše udobnosti tu tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ukoliko imate nalog i prijavite se na ovaj portal, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš browser prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja browser-a.

Kada se prijavite (ulogujete), takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem browser-u. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

Za više informacija o privatnosti, pogledajte sledeće članke servisa koje koristimo:

WordPress i Akismet politika privatnosti https://automattic.com/privacy/

Google Analytics politika privatnosti https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Googlle AdSense politika privatnosti https://policies.google.com/technologies/ads

Ugnježdeni sadržak sa drugih web servisa
Članci na ovom portalu mogu da sadrže ugnježdeni sadržaj (npr. video snimke, fotografije, članke itd.). Ugnježdeni sadržaj drugih web servisa se ponaša na potpuno isti način kao da ste posetili taj servis. Npr. YouTube ili Vimeo video mogu da postave kolačiće i da prate vašu interakciju sa tim sadržajem.

Analitika
tarototvaranje.com koristi Google Analytics kako bi merio analitiku posete i kako bi videli koji su članci najčitaniji.

Sa kim delimo vaše podatke
Vaše podatke poput email adrese i IP adrese ne delimo ni sa kim. Isključivo se koriste za normalan rad portala. Google, YouTube i ostali servisi čije sadržaje koristimo i/ili prenosimo ovde nemaju ove podatke i isključivo vide podatke o vašem browser-u i podatke koje ste vi podesili na tim servisima da delite sa njima.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke
Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesto da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naš portal, njihove podatke koje ostave u svom profilu takođe čuvamo neograničeno. Ukoliko imate nalog, možete slobodno da izmenite ili obrišete vaše lične podatke bilo kada izuzev korisničkog imena. Administratori takođe mogu da vide i izmene te podatke.

Koja prava imate u odnosu sa vašim podacima
Ukoliko imate nalog na ovom portalu ili ste ostavili komentare možete da zahtevate da primite fajl sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Gde šaljemo vaše podatke
Komentari posetioca mogu biti proveravani kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih.

Vaše informacije za kontakt
Kada nam pošaljete poruku preko našeg kontakt formulara, na taj način šaljete nama vaše ime, email i poruku. Ove informacije dajemo nikom i služe isključivo za internu komunikaciju.

Dodatne informacije
Kako štitimo vaše podatke
Vaše podatke kojima mi lično imamo pristup ne dajemo nikom i ostaju isključivo na serveru na kom se i sam portal nalazi. Jedino ako se registrujete na portalu imamo vašu email adresu, ime i eventualno neki drugi podatak u vidu komentara. Komentar sam po sebi je javan podatak kao i vaše ime, sve ostale podatke ne dajemo nikom i imamo sistem zaštite kako niko ne bi mogao da ih vidi.

Ukoliko želite da se vaš komentar ili nalog obriše
Ukoliko imate želju da se vaš komentar ili nalog na ovom portalu obriše, kontaktirajte nas i mi ćemo u najkraćem mogućem roku obrisati sve što je vezano za vašu email adresu. Neophodno je samo da nam potvrdite da je komentar, nalog ili post sa vašim email-om kreiran kako ne bi smo brisali tuđe podatke.

[contact-form-7 id=“16″ title=“Contact form 1″]
Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Je li mi osoba verna ili me vara? Hocu li se pomiriti s partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto ocekivati u financijama u budnucnosti?

Call Now Button