Ljubav

LjubavUz horoskop koji nam pruža mnoge informacije o nama samima, kompatibilnosti s drugim osobama, daje nam prognoze za određene periode u životu, smernice na šta trebamo pripaziti u nadolazećem razdoblju…
Dnevni, mesečni, polugodišnji i godišnji horoskop, kompatibilnost partnera po horoskopskim znakovima, osobine određenog znaka, određivanje Sunčevog znaka, Mesečevog znaka, podznaka – sve to i više možemo saznati uz horoskop.

ČAROLIJA ZODIJAKA – otkriva šta sve možete očekivati u razdoblju od 1 godine! Kroz 12 astroloških razdoblja čarolija života pokazuje se! Usponi, padovi, dobra i loša razdoblja te najvažnija upozorenja su ono na što će vas ovo čitanje pripremiti!

Pošaljite sms sadržaja: TAROT789 + LJUBAV + vaše pitanje (ime, datum, vreme i mesto rođenja, pitanje te opis situacije koja vas muči) na broj 3040 ili nazovite 0906 240 241Hocemo li biti u vezi? Kakva je buducnost nase veze/braka? Hocu li naci ljubav? Da li me voli? Je li mi osoba verna ili me vara? Hocu li se pomiriti s partnerom? Sviđam li se njoj/njemu? Kakva je buducnost mog posla/karijere? Sto ocekivati u financijama u budnucnosti?

Call Now Button